FAMILIEFEESTEN

Een huwelijk, verjaardag of communie- of lentefeest, jouw event moet af zijn. Met verfijnde gerechten, een feilloze bediening en een stijlvolle decoratie.

HUWELIJK

De mooiste dag van je leven.

Je huwelijksdag draait helemaal om jullie als koppel. Samen met je cateraar bepalen jullie als bruid en bruidegom welke gerechten geserveerd zullen worden aan je gasten. Een traditioneel diner, een smaakvolle receptie of walking dinner, een uitgebreid buffet... alles kan. Wij bieden je niet alleen een persoonlijke service, maar ook op een elegante en stijlvolle bediening. The Catering wil er samen met jullie een prachtige en onvergetelijke dag van maken.

Contacteer ons

VERJAARDAGSFEEST

Omdat elke verjaardag een feestje verdient.

Of je nu graag jarig bent of niet, een verjaardag is het uitgelezen moment om iemand te verrassen. En je eigen verjaardag is het perfecte excuus om jezelf eens lekker te verwennen. Want zeg nu zelf, het feestvarken mag die dag in de spotlights staan. Jij kiest de formule van je verjaardagsfeest: een gezellige barbecue, een sfeervol tuinfeest, een klassiek diner of een spetterende fuif met hapjes & drankjes. Niets is teveel voor het feestbeest!

Contacteer ons

COMMUNIE- OF LENTEFEEST

Geniet zorgeloos mee op deze mooie grote dag!

Vier je de communie of het lentefeest van je zoon of dochter? Wij luisteren met veel plezier naar jouw wensen en die van je communicant. Een intiem diner met meter, peter en de grootouders, een prachtig tuinfeest of een stijlvolle walking dinner met de ganse familie. De kleinsten leggen we graag in de watten met leuke kindvriendelijke hapjes en gerechtjes.

Contacteer ons

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.