BEDRIJFSEVENEMENTEN

Een product launch, receptie, seminarie, vergadering of congres, een bedrijfsborrel of personeelsfeest —samen creëren we de perfecte beleving voor al je zakelijke events.

PRODUCT LAUNCH

Heb je een nieuw product dat je wil voorstellen aan de wereld?

Nodig dan al je stakeholders uit voor een unieke productlancering. Je wil hen verbazen, overtuigen en aanzetten tot actie. En hoe kan dat anders dan met een subliem event en catering met alles erop en eraan?
Een receptie met heerlijke hapjes, een walking dinner of een uitgebreid buffet —onze chef en zijn team zorgen we ervoor dat jouw product launch een blijvende indruk maakt.

Contacteer ons

RECEPTIE

Ontvang je gasten in stijl.

De toon van je event of feest wordt gezet bij de ontvangst van je gasten. Een sprankelend aperitief met fingerfood, receptietafels met heerlijk verrassende hapjes en bijpassende dranken. Alles wordt met liefde, creativiteit & passie in eigen keuken bereid.
Wij staan open voor al je wensen en suggesties en werken een voorstel op maat uit dat perfect aan je verwachtingen voldoet.

Contacteer ons

SEMINARIE, VERGADERING OF CONGRES

Verwen je deelnemers met uitnodigende en professionele catering.

Er zijn heel wat elementen waarmee je rekening moet houden bij de organisatie van een seminarie, vergadering of congres. Hierbij is niet alleen de locatie, maar ook goede catering belangrijk. Zo kunnen je gasten met een gevulde maag van het event genieten. Ons team staat in voor de ontvangst met een drankje en zorgt ervoor dat je deelnemers werkelijk niets tekort komen: koffie, versnaperingen, lunch, hapjes of een cocktailreceptie achteraf... alles kan.

Contacteer ons

BEDRIJFSBORREL OF PERSONEELSFEEST

De ideale manier om je medewerkers in de watten te leggen.

Gemotiveerde werknemers zijn van onschatbare waarde voor je onderneming. Daarom moet je ze af en toe eens goed verwennen. Op een personeelsfeest leren je medewerkers elkaar op een ontspannen manier kennen, wat zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer.
Jij bepaalt de details van je personeelsfeest: een heerlijke barbecue, een walking dinner met dansfeest of een uitgebreid diner. Wij zorgen voor een uniek en onvergetelijk feest!

Contacteer ons

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.